Weer
15.5 °
8 juni, 2017 - 1 augustus, 2017

Vakantieplus "Extra beschikbare plaatsen"

Vakantieplus zorgt elke vakantie voor een grote dosis fun en plezier!
Een leuke activiteit op het strand of dansplezier in het Cultuurcentrum, het kan allemaal in Knokke-Heist.

Er zijn nog "extra" beschikbare plaatsen voor volgende boeiende activiteiten:

Week 1:

Music-4-kids / stage 143 / NM
Zingen, dansen, muziekinstrumenten bespelen… Muziek is altijd leuk. Je leert kennismaken met enkele bekende en minder bekende muziekinstrumenten, o.a. ukelele, viool, harp, trombone. Samen met de lesgever zing, dans, beweeg en speel je op je zelfgemaakt muziekinstrument. Hou je van muziek, kom dan zeker af!

Balsporten / stage 108 / NM
Dat er veel soorten ballen bestaan is een feit. In dit kamp ontdek je wat je allemaal met een bal kan doen en krijg je ook nieuwe sporten onder de knie!

 

Week 2:

Hip Hop Dance / stage 243 / NM
Hip hop vindt zijn oorsprong in de Bronx (New York). Het is een dansstijl met veel freestyle elementen. Ben je lenig en hou je van een goeie beat? Kom dan zeker mee dansen! Op vrijdag kan je meedoen aan een denderend show moment.

Hockey & Omnisport / stage 206 / NM
Onder begeleiding van een professionele hockeytrainer zal je een hele week door middel van trainingen en spelvormen op allerlei leerzame en leuke manieren je vaardigheden verbeteren. Als afwisseling worden er andere sporten uit de kast gehaald.

 

Week 3:

Strandjutters / stage 371 / VM
Het is volop zomer en dus de ideale tijd om het strand te verkennen. Als een echte strandjutter ga je er op zoek naar allerlei schatten. Je vindt er stenen, schelpen, zeewier en wie weet wat nog allemaal. Ook is er tijd om een groot zandkasteel te bouwen, een bloemenwinkeltje op te zetten en een talisman te maken met de mooiste schelp van het strand.

Dromen bouwen / stage 385 en 386 / VD
Midden in een bos, op een dorpsplein of gezellig binnen wordt er ijverig gewerkt aan een ingebeelde wereld. Torens rijken tot aan de hemel, ruimteschepen worden gebouwd en vreemde schepsels worden geboren! Samen met de artistieke begeleider van vzw Kamo creëren de kinderen hun wonderlijke wereld met planken en houtjes.  Familie en vrienden zijn  op het einde van de stage zeker welkom om de vele installaties te komen bewonderen.
(Zie enkele prachtige installaties: https://youtu.be/BFmfQralaw8)

 

Move your body / stage 306 / NM
In deze stage draait het vooral om bewegen. Door middel van leuke spelletjes wordt de motoriek spelenderwijs onder handen genomen.

 

Week 4:

Dans je eigen videoclips / stage 441 / VM
Wilde je altijd al een rockster worden? Dan is deze stage voor jou! Een week lang leer je een zot, cool, leuk dansje op een hip liedje. Je leert in de camera kijken en tovert jezelf om tot een ware artiest. Op donderdag komt de cameraploeg ter plaatse om dit alles vast te leggen en vrijdag is het zo ver… De clip is klaar, de rocksterren zijn geboren en het filmpje wordt getoond aan vrienden en familie.

Theater / stage 434 / NM
Altijd al willen leren acteren? Dan is deze stage beslist ééntje voor jou! Leer je uitleven op het podium en verras het publiek op vrijdag!

Doe de doodle / stage 431 / VM
Je hoogsteigen doodle art boek. Zit jij ook wel eens van die kleine tekeningetjes te krabbelen in de kantlijn van je schoolschrift tijdens saaie lessen? Doodelen is schetsen terwijl je met je gedachten elders bent of terwijl je dagdroomt. Wist je dat er keiveel manieren bestaan om doodles te maken? De allercoolste technieken kan je alvast uitproberen in je hoogsteigen doodle art boek. Wedden dat je niet meer kan stoppen?

 

 

Week 5:

Creatieve designers / stage 528 / NM
Kledij uit plastiek, papier en karton? Je had het misschien niet gedacht, maar het kan allemaal. De nieuwe designers bewijzen het met hun prachtige creaties.

 

Week 8:

Momotaro / stage 830 / VM
De kleine Japanse held Momotaro komt naar de bibliotheek! Luister jij ook mee naar zijn verhaal? Je stapt samen in een wonderlijke wereld vol avontuur, je schildert en tekent met prachtige kleuren en danst op spannende muziek. Hou jij van uitdaging en fantasie? Dan is deze creatieve week echt iets voor jou.

 

Interesse? Neem dan meteen contact op met het Cultuurcentrum (050 630 430).

Meer info en het volledig aanbod kan je terugvinden in de jeugdvakantiebrochure zomer 2017.