Weer
6 °
7 maart, 2017

Spoor 5 into folk met Barabas & Zsa Zsa Zsu

barabasStrijk voor de laatste keer neer in het sfeervolle vintage muziekcafé in ’t Verzet voor een muzikale treinrit die je niet snel zal vergeten. Laat je verrassen door de muziek van de trending bands in België, Nederland en onze eigen polders. Laaf je aan het streekbier Paljas en lik je vingers af met lekker eten van onze foodkraam. MG-YORCK brengt je alvast in de mood met feelgoodmusic vanaf 20 uur. Aan deze vijfde en laatste halte kun je om 21 uur afstappen voor Barabas en om 22 uur voor Zsa Zsa Zsu.

Barabas

Barabas maakt ambiancefolk! Gedreven door de wil om vooral zelf plezier te maken, proberen ze met hun opzwepende ritmes en uitnodigende meezingers een grote glimlach bij het publiek op te wekken. Ze zetten Ierse folk-klassiekers naar hun eigen hand of 'verfolken' nummers als 'Just Can't Get Enough', 'Centerfold' e.d. Een aantal jaar later – en met een hele reeks optredens op Brugse binnenpleintjes, jeugdhuizen en festivals op zak – breidden ze hun repertoire uit met eigen nummers.

Zsa Zsa Zsu

De 5 jonge vrouwen van Zsa Zsa Zsu stellen dit voorjaar fier hun eerste full album voor. Net zoals hun eerste single “Golden Times” staat het album vol met vrolijke folky songs. Het album dompelt je onder in een bad vol zwoele stemmen en dansbare manouche. Ideaal materiaal voor het vintage salon van ‘t Verzet dus! Mis deze laatste treinrit niet, het wordt er eentje vol avontuurlijke vlinders in je buik, vol Zsa Zsa Zsu.

zsa zsa zu