Weer
1.4 °
26 september, 2016 - 7 november, 2016

Jeugdvakanties voorjaar 2017

Beste ouders, jongens en meisjes,

 

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en hier zijn we al met de eerste jeugdvakantiebrochure van 2017! Heb je het ook gemerkt? De krokus- en paasvakantie zijn vanaf nu gebundeld in één dikke voorjaarsbrochure. Hierdoor kan je alvast beide vakanties beginnen plannen.

 

Dankzij deze nieuwe formule is het mogelijk om je al vanaf vrijdag 14 januari in te schrijven voor de krokus- én paasvakantie. Op die manier hoef je in het voorjaar maar één keer te denken aan de inschrijvingen voor de Vakantieplus stages. De zomerbrochure valt dit jaar al midden maart in je bus, de inschrijvingen hiervoor starten op vrijdag 24 maart.

 

Het aanbod blijft hetzelfde: leuke thema’s met toffe, gevarieerde activiteiten. Speciaal voor de tentoonstelling, Surfing: The Cult of Cool, die op 25 maart van start gaat in Cultuurcentrum Scharpoord, werd de paasvakantie in een surfjasje gestoken. Bovendien hebben we voor enkele activiteiten inspiratie gehaald bij deze coole sport. Wie elke dag van de vakantie dolle pret wil beleven, kan opnieuw terecht bij de speelpleinen.

 

Neem een kijkje bij jouw favoriete thema en schrijf je zo snel mogelijk in! Hou wel rekening met de gewijzigde annulatievoorwaarden! Annuleren kan nog tot 30 dagen voor de start van de stageweek.

 

We tellen alvast af naar carnaval, het startschot van de krokusvakantie!

 

 

Donwload de JVB voorjaar 2017.