Weer
10.1 °
20 juni, 2017 - 14 juli, 2017

Jeugd knalt er op 24 juni op los op Kaboem!

Ook dit jaar zetten de dienst Jeugdcultuur en het Cultuurcentrum van Knokke-Heist in samenwerking met de Gezinsbond van Knokke en Blankenberge het einde van het schooljaar in met een knaller van formaat: Kaboem! De welverdiende grote vakantie staat voor de deur en hoe kan je beter de zomer starten dan met een mega leuk feest?! Op zaterdag 24 juni 2017 van 13 tot 18 uur valt er voor kleuters tot kinderen van 12 jaar van alles te beleven in de tuinen van het Cultuurcentrum.

Trek je zomeroutfit aan en kom genieten van creatieve workshops en spectaculaire attracties op het ritme van de leukste zomerhits van een kinderdisco. In het Scharpoordpark worden maar liefst 12 springkastelen opgeblazen waarvan een van wel 52 meter lang!

Verder kun je rondtoeren op quads of dieren voederen in de mobiele kinderboerderij Farm on wheels. Gun je gezicht een verleidelijke of stoere look in de grimestand, laat op je lichaam een Kaboem-tattoo zetten, breng een bezoek aan de kapster voor een al te gek kapsel en vereeuwig je make-over met een magische selfie voor de toverspiegel.

Na de toetsenweek wordt de tuin van Scharoord één groot pretpark dat je echt niet mag missen! De mama's en papa's, oma's en opa's zijn uiteraard ook van harte welkom om gezellig iets te drinken en mee te genieten van dit zomers knalfestival!

 

springkasteel Kaboemgroepsfoto kaboem