Weer
10.1 °
4 april, 2017 - 14 april, 2017

(C)urban Festival op 7, 8 en 9 april 2017

curb festivalOp 7, 8 en 9 april 2017 kun je in jeugdclub ’t Verzet terecht voor het (C)urban Festival: een weekend vol hot urban stuff op de site van Duinenwater, een festival in Knokke-Heist waar het ‘doen’ centraal staat. Zotte demo's, leuke ateliers om te doen, stunts om je nagels af te bijten, feestjes om u tegen te zeggen en gezellige plekjes om rond te hangen. Yep, dat is het allemaal. Vrijdagavond wordt het festival geopend door niemand minder dan Brihang. De aftrap is voor het West-Vlaams hiphopcollectief de Grafgravers. Verder kan je het hele weekend skaten, bladen, steppen in het skatedorp bij en rond Jeugdclub 't Verzet. Waag een sprong op de Big Airbag en leer balanceren op de slackline, een combinatie van koorddansen en trampoline.

Tijdens de spannende skate contests op zondag kan je meestrijden om de titel en kan je leuke prijzen winnen. Als winnaar word je meegenomen met een paramotor voor een vluchtje boven Knokke-Heist. Echte geluksvogels! Laat je creatieve ziel de vrije loop tijdens het atelier 'Design Your Vans' en ga naar huis met jouw gepersonaliseerde Vans. Of ‘Make Your own longboard’: shape, cut en design je eigen board. Wat nog? Ontdek bij de buren van Lakeside wat onewheelen is of ga langs bij ‘virtual graffiti zone’ en leer graffiti spuiten zonder spuitbus met een 3D-bril op je neus. Voor de dansers, op zondag is er een Ragga Dance Class onder professionele begeleiding van het danscollectief Heliopsis.

Voor de ateliers zijn de plaatsen beperkt en is inschrijven de boodschap. Dit doe je via www.curbanfestival.be. Uit de deelnemers van alle ateliers en initiaties worden twee winnaars geloot. Een iemand wint een paramotorvlucht en de andere persoon wint een duoticket voor Lollipop Beach Festival op zaterdag 15 juli. Het (C)urban Festival is een organisatie van Jeugdclub ’t Verzet met als partners Lakeside Paradise en de  dienst Jeugdcultuur. En het feestje? Op zaterdagavond gaan de jongelui door het dak tijdens Punk Night. Weidetulpjes en Charlie Bit My Finger brengen de live shows, je kan skaten in de grote zaal, kortom alle ingrediënten voor een topavond in de jeugdclub en... je komt er gratis in!

Inschrijven en meer info op www.curbanfestival.be.

Check ook de FB pagina's:

-       https://www.facebook.com/CURB00/

-       https://www.facebook.com/tverzet/  

T 050 69 13 20–– www.jeugdclubtverzet.be - curb@jeugdclubtverzet.be

curban festival