5 april, 2018

(C)urban Festival, de hotspot voor urban lovers!

curban festivalJeugdclub ’t Verzet en het artistiek project CURB organiseren van 6 tot 8 april 2018 een weekend vol hot urban stuff, een festival waar het ‘doen’ centraal staat! Leuke ateliers, vette urban sports, feestjes om u tegen te zeggen en gezellige plekjes om rond te hangen. Vrijdagavond wordt het festival geopend met een succesvol partyconcept van de Jeugdclub, Hoodie Night. Vanaf 21 uur gaan de tafels en de barkrukken aan de kant voor opzwepende hiphop. Deejays 0,0%, Dime en DwightLight zorgen voor de beats. Gratis toegang!

Creatieve zielen moeten op zaterdag 7 april 2018 bij Jeugdclub ’t Verzet zijn voor de ateliers Design Your Vans en Zeefdrukken (online inschrijven). Hou je het liever wat actief, doe dan mee aan de Urban Sports: Onewheel (online inschrijven), Slackline en Panna voetbal. Op zaterdagavond wordt er gestreden om de titel Panna King of Queen. Wie loopt weg met de eer en de prijs? Op zaterdagavond gaat het jeugdhuis helemaal door het dak met een portie vette skatepunk tijdens Punk Fest. Skatepunk is oorspronkelijk in de jaren tachtig uit de hardcore punk ontstaan. Sindsdien hebben de skate cultuur en de punk scene elkaar gevonden. Weidetulpjes, Working Class en Same Old Story (Pennywise Tribute) brengen de live shows. De toegang is helemaal gratis.

Tijdens de spannende skate contests op zondag 8 april in Blankenberge op de Skateplaza kan je meestrijden om de titel en kan je leuke prijzen winnen. Voor de ateliers zijn de plaatsen beperkt en is inschrijven de boodschap. Dit doe je via www.curbanfestival.be.

Het (C)urban Festival is een organisatie van Jeugdclub ’t Verzet met als partners Lakeside Paradise en voor het eerst ook met de  jeugddienst van Blankenberge. Sinds een aantal jaar richtten de twee kustgemeenten zich intensief op de skaters. Dit uitte zich in een mooi nieuw skatepark voor Blankenberge en een voor deze zomer geplande aanleg van een eigen fabuleus skatepark voor de deur van Jeugdclub ’t Verzet!

Inschrijven en meer info op www.curbanfestival.be.

 

Check ook de FB-pagina's:

https://www.facebook.com/CURB00/

https://www.facebook.com/tverzet/

T 050 69 13 20–– www.jeugdclubtverzet.be - curb@jeugdclubtverzet.be