Weer
6 °
Podium
Wachstumsschmerzen / Rundfunk
16/02/2019 20:00
€ 16
€ 13 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers

ACTIE: Deze voorstelling is één van de 6 "Peper in de reet" voorstellingen (2+1 gratis of 4+2 gratis).

“Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.”

Zet je schrap. Dit is ‘Wachstumsschmerzen’. Een absurdistische, bizarre, onethische, lompe en snoeiharde eerste voorstelling van het duo Rundfunk. In Nederland en op You Tube zijn deze mannen serieus bekend en nu beginnen ze aan hun verovering op België.

Geloof me, dit is een voorstelling is zoals je nog nooit in Scharpoord gezien hebt. Hoe zal ik het omschrijven? Er zo compleet over dat het hilarisch wordt? Goed fout?
Wie houdt van een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen, slechte dans en gieren van het lachen, moet dit zien.

Onschuldige situatie + schokkende wending = bulderlach. Dat lijkt in het kort de formule waar de sketches van Rundfunk op drijven. Hun sprankelende debuutvoorstelling Wachstumsschmerzen ('groeipijn') is een pijlsnelle verzameling grove, hilarische scènes en barst bijna uit elkaar van de sterke vondsten.**** De Volkskrant


locatie
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300
Knokke-Heist